Головна Новини Суспільство події Метро в Україні не може відкритися раніше 22 травня, – Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Метро в Україні не може відкритися раніше 22 травня, – Шмигаль

Згідно з планом уряду, метро не будуть запускати, поки в країні не стане менше випадків інфікування коронавірусом

7 травня 2020, 13:36 comments1816
Поділіться публікацією:
Метро в Україні не може відкритися раніше 22 травня, – Шмигаль

Метрополітен в Україні планують відкрити не раніше 22 травня. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час традиційного наради з представниками Кабміну і головних державних відомств, відповідальних за заходи щодо запобігання поширення COVID-19, яке відбулося під головуванням президента Володимира Зеленського.

Наголошується, що згідно напрацьованому Кабміном плану, запуск метро не можливий раніше 22 травня, так як це несе загрозу поширення коронавіруса.

Денис Шмигаль зазначив, що за останню добу в нашій країні видужала рекордна кількість людей – 299. У той же час захворювання діагностували у більшої кількості жителів країни, ніж у попередні дні – 507 нових випадків зараження коронавірусом.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про те, що, згідно з останньою інформацією станом на 9:00 7 травня, коронавірусом в нашій країні інфіковано 13 691 людина. У МОЗ також повідомляють про збільшення кількості смертельних випадків внаслідок ускладнень від COVID-19. На даний момент в Україні померло 340 пацієнтів, наймолодшим з яких став 18-річний хлопець. Тим часом 2396 людина вже одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!