Головна Новини Суспільство події Загострення на Донбасі: поранені шестеро військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Загострення на Донбасі: поранені шестеро військових

За минулу добу кількість ворожих обстрілів на передовій зросла в кілька разів

8 травня 2020, 08:45 comments2326
Поділіться публікацією:
Загострення на Донбасі: поранені шестеро військових

На передовій на Донбасі військові фіксують загострення ситуації. Бойовики українські позиції за добу атакували 21 раз. Обійшлося без жертв серед військових, але поранених одразу шестеро. Про це йдеться в ранковому повідомленні Операції об'єднаних сил.

Ворожі атаки українським армійцям довелося відбивати вогнем. Як повідомила розвідка, знищити вдалося сімох супротивників, п'ятьох під час обстрілу поранено. Також ліквідувати змогли військову вантажівку окупантів.

Бойовики кілька разів стріляли з забороненого Мінськом озброєнням. На передову викотили артилерію і міномети. Крім того, з ранку і до вечора періодично обстрілювали укріплення з гранатометів і озброєння БМП.

Особливо неспокійно протягом минулої доби було неподалік Новотошківського. Там військові нарахували відразу 4 ворожі атаки. На армійців з боку окупантів прилетіло майже три десятки мін забороненого калібру. На околиці Оріхового також впало кілька десятків снарядів.

Неспокійною в Оріховому була і ця ніч. До ранку бойовики в бік українських військових випустили більше 20 заборонених мін, а також накривали позиції з гранатометів. Обійшлося без постраждалих. Українські військові запевняють, що повністю контролюють ситуацію.

Раніше "Коментарі" розповідали про загострення в районі Золотого. Бойовики спробували вибити українських військових з їхніх позицій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com/pressjfo.news/posts/850593215433296?__tn__=K-R
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!