Головна Новини Суспільство події В Україні відкриваються сервісні центри МВС: які послуги поставлять на паузу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відкриваються сервісні центри МВС: які послуги поставлять на паузу

Українці знову зможуть оформити авто або отримати водійські права в сервісних центрах МВС, однак за новими правилами

8 травня 2020, 11:30 comments3868
Поділіться публікацією:
В Україні відкриваються сервісні центри МВС: які послуги поставлять на паузу

12 травня в рамках ослаблення карантинних обмежень в Україні запрацюють сервісні центри МВС. Тепер українці знову зможуть оформити авто або отримати водійські права, однак за новими правилами.

Так, згідно з інформацією на сайті сервісних центрів МВС, послуги вони будуть надавати, дотримуючись вимог про перебування однієї людини на 10 метрах і з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метрів. Крім того, в центрах з'явилися прозорі перегородки і позначення соціальної дистанції. Біля входу всім відвідувачам будуть вимірювати температуру.

Щоб потрапити в сервісний центр, потрібно буде попередньо записатися через функціонал, який з'явиться на офіційному веб-сайті ГСЦ МВС або по телефону. У поліції кажуть, що відновлять надання всіх послуг, за винятком лише прийняття практичних іспитів на право водити авто.

picture

Нагадаємо, пом'якшення карантину в Україні з 11 травня таки відбудеться. Уряд опублікував на офіційному сайті постанову, що дозволяє зняти деякі обмеження. Незважаючи на те, що карантин в Україні продовжили до 22 травня, вже в наступний понеділок українці зможуть, наприклад, відвідувати парки та сквери, музеї і бібліотеки. Відкритися повинні перукарні, стоматологія та салони краси, а також непродовольчі магазини і літні майданчики ресторанів. Вони повинні будуть працювати з дотриманням санітарних правил. Приміщення будуть регулярно дезінфікувати, а клієнти і співробітники зобов'язані носити маски і рукавички.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!