Головна Новини Суспільство події Календар магнітних бур: очікуємо дві серії по кілька коливань поспіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Календар магнітних бур: очікуємо дві серії по кілька коливань поспіль

За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці людство чекає три магнітні бурі, а в червні такі явища відбудуться двічі

8 травня 2020, 16:25 comments3364
Поділіться публікацією:
Календар магнітних бур: очікуємо дві серії по кілька коливань поспіль

Вчені попереджають про наступ магнітних бур. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі.

Так, найближчі магнітні бурі очікуються 18, 19 та 21 травня. Дослідники кажуть, що коливання в атмосфері будуть легкими, проте літні люди і метеочутливі все ж можуть відчути їх на собі. У червні спалахів буде два: 8 і 9 числа. Причому другий буде досить сильним, і його відчують не тільки метеочутливі люди.

Варто врахувати, що найбільш частими реакціями на спалахи Сонця є головний біль, перепади тиску, слабкість, швидка стомлюваність і перепади настрою. Щоб допомогти організму впоратися з усім перерахованим вище, слід більше дихати свіжим повітрям, спати не менше 8 годин на добу, відмовитися від шкідливих звичок і уникати стресів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!