Прогноз погоди на 9 травня: в яких регіонах сьогодні буде найтепліше

У деяких областях сьогодні пройдуть дощі з грозами

Сьогодні, 9 травня, в Україні без опадів, лише у східній частині країни короткочасні дощі, місцями з грозами. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Температура повітря вдень прогріється до 13-18 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 4-9 градусів тепла. На заході країни та Одеській області очікується до 21 градуса тепла.

Найбільш тепла погода сьогодні очікується в Закарпатській області, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +19... +21 градус. Найхолодніше буде у Сумській області, там стовпчики термометрів 9 травня піднімуться до +13...+15 градусів.

Вітер західний та північно-західний, 5-10 м / с.

магнітні бурі. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі. Так, найближчі магнітні бурі очікуються 18, 19 та 21 травня. Дослідники кажуть, що коливання в атмосфері будуть легкими, проте літні метеочутливі люди все ж можуть відчути їх на собі. У червні спалахів буде два: 8 і 9 числа. Причому другий буде досить сильним, і його не відчують не лише метеозалежні люди.