Головна Новини Суспільство події День Перемоги в умовах карантину: як рятувальники проводять дезінфекцію під час урочистих заходів
commentss НОВИНИ Всі новини

День Перемоги в умовах карантину: як рятувальники проводять дезінфекцію під час урочистих заходів

Співробітники ДСНС проводять дезінфекцію кожну годину

9 травня 2020, 14:42 comments2257
Поділіться публікацією:
День Перемоги в умовах карантину: як рятувальники проводять дезінфекцію під час урочистих заходів

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві проводять дезінфекцію під час заходів до Дня Перемоги у столиці. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Так, сьогодні, 9 травня, на Алеї Героїв Крут під час проведення заходів з масовою участю людей столичні рятувальники проводили обробку території з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Дезінфекцію проводять щогодини на Алеї Героїв Крут та на території парку Вічної Слави.

Для обробки рятувальники використовували спеціальну дезактивуючу суміш.

Раніше "Коментарі" писали, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков разом зі своїм першим заступником Русланом Стефанчуком і головами парламентських комітетів сьогодні взяв участь у урочистій церемонії покладання квітів до Меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого Солдата. При цьому, на опублікованих фото всі представники парламенту знаходяться без масок. До того ж, на одному зі знімків вони стоять поруч один з одним, не дотримуючись обумовленої правилами карантину дистанції в 1,5 метра. У той же час охорона і почесний караул на фото стоять на відстані від інших людей і в захисних масках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!