Прогноз погоди на 10 травня: де сьогодні буде найтепліше

Синоптики розповіли, в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі

Сьогодні, 10 травня, в Україні без опадів, лише в східних областях пройдуть невеликі дощі, місцями з грозами. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Температура повітря вдень прогріється до 16-21 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 5-10 градусів тепла. На Закарпатті і Прикарпатті очікується до 24 градусів тепла.

Найбільш тепла погода сьогодні очікується Закарпатської області, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до 23... 25 градуси. Найхолодніше буде у Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях, там стовпчики термометрів 10 травня піднімуться до 16... 18 градусів.

Вітер західний, 5-10 м / с.

магнітних бурях. За інформації Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі. Так, найближчі магнітні бурі очікуються 18, 19 та 21 травня. Дослідники кажуть, що коливання в атмосфері будуть легкими, проте літні люди і метеочутливі всі ж можуть відчути їх на собі. У червні спалахів буде дві: 8 і 9 числа. Причому друга буде досить сильною, і її відчують не тільки метеозависимые люди.