Головна Новини Суспільство події Зеленський привітав з Днем матері і опублікував фото з сімейного архіву
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський привітав з Днем матері і опублікував фото з сімейного архіву

Володимир Зеленський показав дитяче фото з матір'ю, а також фото дружини і дітей

10 травня 2020, 13:00 comments6887
Поділіться публікацією:
Зеленський привітав з Днем матері і опублікував фото з сімейного архіву

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Днем матері. Пост з привітанням він опублікував на своїй сторінці в Facebook. До привітання глава держави прикріпив свої сімейні фотографії.

Зеленський показав свою дитячу фотографію, на якій його тримає на руках мати, Римма Зеленська. Також він опублікував фото з дружиною Оленою Зеленської та дітьми.

"Я дякую свою рідну маму Римму Володимирівну і кохану Олену Зеленську. Мені пощастило мати поруч двох жінок, яких я сміливо можу назвати найкращими мамами в світі. Щиро вітаю всіх матерів України! Будьте здоровими і завжди майте привід пишатися собою і своїми дітьми!", – написав Зеленський.

Нагадаємо, що День матері в Україні вже більше 20 років відзначають у другу неділю травня, згідно з указом президента "Про День матері" від 10 травня 1999 року. В 1929 році свято вперше відзначили на території нашої країни – в Львові. Союз українок також став ініціатором святкування цього дня в Тернопільській області. Після приходу радянської влади відзначати День матері Україні заборонили. Свято повернулося в нашу країну тільки на початку 90-х років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!