Головна Новини Суспільство події На Черкащині відкрили краєзнавчий музей за підтримки "Опозиційної платформи - За життя"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Черкащині відкрили краєзнавчий музей за підтримки "Опозиційної платформи - За життя"

Депутат з "Опозиційної платформи - За життя" Василь Німченко в День Перемоги взяв участь у відкритті краєзнавчого музею в Межиричі Черкаської області

11 травня 2020, 15:29 comments2217
Поділіться публікацією:
На Черкащині відкрили краєзнавчий музей за підтримки "Опозиційної платформи - За життя"

У Межирічі Черкаської області в День Перемоги відкрили краєзнавчий музей за підтримки "Опозиційної платформи — За життя". На відкриття приїхав народний депутат Василь Німченко.

Будь-які зусилля, які покликані зберегти пам'ять про подвиг наших співвітчизників у роки Другої Світової, повністю відповідають ідеології партії "Опозиційна платформа — За життя", говорить Німченко.

picture

"Ми відкрили на Черкащині музей – джерело освіти для людей, де представлені у тому числі і фотографії, що свідчать про героїчну боротьбу нашого народу під час Другої світової війни. Ми побували біля обелісків, біля пам'ятників Слави нашим великим воїнам, біля пам'ятника загиблим партизанам" – розповів Василь Німченко.

picture

Однак, каже депутат, важливо не тільки вшановувати пам'ять загиблих, але і пам'ятати про тих, хто досі живий. Саме тому лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко докладають максимум зусиль, щоб допомогти ветеранам.

"Це найменше, що ми можемо зробити, щоб передати те душевне тепло, вдячність, які ми відчуваємо по відношенню до них, і ту гордість, яку за них переживаємо. Їх мало залишилося, але ми їх знайшли, ми прийшли в кожну сім'ю, у кожну домівку. Так, вони хворі, прикуті до ліжка, не дуже добре чують, багато з них не ходять і не розмовляють, але ми кожного знайшли і привітали з Днем Великої Перемоги", — сказав парламентарій.

Варто відзначити, що в Черкаській області на сьогоднішній день в живих залишилося 465 ветеранів Другої світової.

"Ветеранам необхідна увагу, і тому наша політсила, чиї лідери, в тому числі Віктор Медведчук і Оксана Марченко, Юрій Бойко, і всі наші побратими по партії "Опозиційна платформа – За життя" роблять все для того, щоб День Перемоги залишався справжнім святом", – зазначив Василь Німченко.

Раніше в День Перемоги голова Політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук заявив про створення громадського руху під назвою "Національний фронт за захист історичної пам'яті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!