Головна Новини Суспільство події Синоптики попереджають про різке похолодання в Україні 12 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попереджають про різке похолодання в Україні 12 травня

В Карпатах очікуються сильні снігопади

11 травня 2020, 17:12 comments3302
Поділіться публікацією:
Синоптики попереджають про різке похолодання в Україні 12 травня

11 та 12 травня через сраны Європи пройде контрастний холодний фронт гренландського походження, з арктичними повітряними масами гренландського походження. З-за цього європейським країнам слід готуватися до серйозного похолодання. Місцями очікуються сильні снігопади і навіть хуртовини. Про це повідомив синоптик Харківського гідрометцентру Ігор Кибальчич на своїй сторінці в Facebook.

Сильніше всього в найближчі дні похолодає у балтійських країнах і Польщі, там температура повітря опуститься до 0 градусів, а також очікується сніг та мокрий сніг, можливе налипання снігу на дроти та дерева. За словами синоптика, протягом дня така погода розповсюдиться на територію Білорусі та західних областей України, а також на північно-західну частину європейської території Росії.

Ігор Кибальчич написав, що в Карпатах у найближчі дні очікуються сильні снігопади. Температура повітря в цьому регіоні 11 і 12 травня опуститься до -2...-4 градусів.

У той же час, опади у вигляді мокрого снігу схід Волинської і Львівської області малоймовірні. Правда, добове зниження температури в багатьох містах України перевищить 10-15 градусів, що можна кваліфікувати як різка зміна погоди, зазначає синоптик.

Раніше "Коментарі" писали, що прогноз погоди на понеділок, 11 травня, обіцяє українцям першу літню спеку. Накриє вона практично всю Україну, але затримається всього лише на один день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!