Головна Новини Суспільство події "Спадщина" суворого карантину в Україні і запуск оновленого сервісу МВС: яким буде вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спадщина" суворого карантину в Україні і запуск оновленого сервісу МВС: яким буде вівторок

З цього дня у Києві вводять перший етап послаблень протиепідемічних обмежень, а також запрацюють сервісні центри МВС

12 травня 2020, 08:00 comments1667
Поділіться публікацією:
"Спадщина" суворого карантину в Україні і запуск оновленого сервісу МВС: яким буде вівторок

Карантин. Незважаючи на ослаблення карантину в Україні, в Києві він залишається більш суворим. Так, з цього дня у столиці вводять перший етап послаблень протиепідемічних обмежень. Тим не менш, по вулиці не можна пересуватися в компанії більше 2 осіб або перебувати без документів. Залишаються закритими лазні, спа-салони, кабінети масажу, дитячі та спортмайданчики. У музеях на карантині залишаються працівники старше 60 років, а приймати відвідувачів зможуть музеї під відкритим небом та історико-культурні заповідники. Громадський транспорт продовжить працювати в обмеженому режимі, а люди не повинні порушувати масковий режим.

Сервісні центри. 12 травня в рамках ослаблення карантинних обмежень в Україні запрацюють сервісні центри МВС. Тепер українці знову зможуть оформити авто або отримати водійські права, однак за новими правилами. Згідно з інформацією на сайті сервісних центрів МВС, послуги вони будуть надавати, дотримуючись вимоги про перебування однієї людини на 10 метрів і з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метрів. Крім того, в центрах з'явилися прозорі перегородки і позначення соціальної дистанції. Біля входу всім відвідувачам будуть вимірювати температуру. Щоб потрапити в сервісний центр, потрібно буде попередньо записатися через функціонал, який з'явиться на офіційному веб-сайті ГСЦ МВС або по телефону.

Свята. Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день медичних сестер, День екологічної освіти, а також вшановують пам'ять дев'яти святих мучеників Кизичеських, які уславилися цілителями. Іменинники цього дня — актори Кетрін Хепберн і Стівен Болдуін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!