Головна Новини Суспільство події Дорогу Станиця Луганська - Сєвєродонецьк відремонтують в рекордні терміни, - Юрій Голик
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорогу Станиця Луганська - Сєвєродонецьк відремонтують в рекордні терміни, - Юрій Голик

Дорогу "Станиця-Луганська - Сєвєродонецьк" ремонтують у рамках програми президента "Велике будівництво"

12 травня 2020, 11:06 comments2069
Поділіться публікацією:
Дорогу Станиця Луганська - Сєвєродонецьк відремонтують в рекордні терміни, - Юрій Голик

Дорогу "Станиця-Луганська — Сєвєродонецьк" відремонтують вже в липні. Будівельники працюють там цілодобово і повинні вкластися в рекордні терміни, написав на своїй сторінці в Facebook Юрій Голик.

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв відремонтувати цю дорогу ще в листопаді минулого року. Таким чином вона стала одним з об'єктів Національної програми "Велике будівництво", яку ініціював глава держави.

Майже 130 кілометрів траси планують відремонтувати за три місяці.

"Для мене особисто перетворення цього напрямку в ідеальну дорогу — це знакова подія. По цій дорозі я їздив сотні разів. За кілька десятиліть вона не бачила ніякого іншого ремонту окрім ямкового", — розповів Юрій Голик.

Юрій Голик вважає, що держава зараз має робити якомога більше для розвитку інфраструктури як у Луганській області, так і в Донецькій та Херсонській.

"Наші громадяни, що виїжджають з тимчасово окупованих територій, повинні бачити зовсім іншу якість інфраструктури", — вважає Голик.

Нагадаємо, в 2019 році лише за три місяці були відремонтовані 130 км траси Запоріжжя-Маріуполь. До цього 70 км цієї дороги зробили протягом трьох років. Як розповів тоді Юрій Голик, завдання добудувати трасу максимально швидко було поставлене на нараді в Офісі Президента. А вже 1 березня 2020 року в Україні стартувала Національна програма "Велике будівництво", ініційована Президентом Володимиром Зеленським. Програма передбачає будівництво сотень нових шкіл, дитячих садків, стадіонів, амбулаторій та 6500 кілометрів доріг в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!