Головна Новини Суспільство події Травневий сніговик, квіти в снігу і засніжені поля: з'явилися вражаючі фото і відео снігопаду в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Травневий сніговик, квіти в снігу і засніжені поля: з'явилися вражаючі фото і відео снігопаду в Європі

Європу засипало снігом в травні, жителі публікують в соцмережах вражаючі фото і відео негоди

12 травня 2020, 18:12 comments6565
Поділіться публікацією:








Травневий сніговик, квіти в снігу і засніжені поля: з'явилися вражаючі фото і відео снігопаду в Європі

Сьогодні, 12 травня, Європу огорнула зовсім не весняна погода: сніг випав у Латвії, Литві, Білорусі та на північному сході Польщі. Відео і фото публікують жителі країн в соцмережах.

За даними білоруських ЗМІ, вплив на погоду надали контрастні атмосферні фронти і нестійка повітряна маса, що надходить з півночі Європи. Тому стовпчики термометра опустилися до мінусових значень, пішов сніг. Зокрема, сніг випав в Гродно.

Тоді як литовські медіа повідомляють, що практично у всіх районах Литви випав сніг. В Гідрометеорологічній службі зазначили, що найбільша кількість опадів випала в Радвілішкісі – 10,6 мм.


Також і латвійці активно діляться в соцмережах фотографіями, на яких відображені неймовірні снігові пейзажі в південних районах країни. ЗМІ пишуть, що стільки снігу жителі Латвії не бачили навіть взимку. Відзначається, що найвищий сніговий покрив — 16 см — утворився в Екабпілському краї. За оцінками фахівців, це найбільш рясний весняний снігопад за останні 10 років в Латвії.

А от у Польщі негода перетворила в біле полотно поле. Місцеві фермери побоюються, що сніг обернеться катастрофою для врожаю.

Нагадаємо, в Україну насувається атмосферний фронт, можливі дощі і сніг – прогноз синоптиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!