Головна Новини Суспільство події Кордон "на замку": в Україну прибули літаки з Греції та Нідерландів з сотнями пасажирів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кордон "на замку": в Україну прибули літаки з Греції та Нідерландів з сотнями пасажирів

Тільки за минулу добу в Україну прибуло два літаки з Амстердама і Афін, на борту яких перебували 287 осіб

13 травня 2020, 11:00 comments2513
Поділіться публікацією:
Кордон "на замку": в Україну прибули літаки з Греції та Нідерландів з сотнями пасажирів

Незважаючи на те, що Україна офіційно закрила повітряний простір ще в березні, в аеропорт "Бориспіль" продовжують прилітати спецрейси з інших країн. Так, за інформацією Державної прикордонної служби, тільки за минулу добу в Україну прибуло два літаки з Амстердама і Афін, на борту яких перебували 287 осіб.

Прикордонники кажуть, що в аеропорту всім пасажирам виміряли температуру, і ні у кого з прибулих високої не виявилося. Крім того, ніхто з українців на погане самопочуття або симптоми захворювання не скаржився. Всі пасажири без винятку встановили мобільний додаток "Дій вдома" і зобов'язалися перебувати на самоізоляції за вказаними в ньому адресами.

Як раніше повідомляли "Коментарі", коронавірус вражає все більше українців. За минулу добу діагноз COVID-19 почули ще 402 пацієнта. Це нові випадки захворюваності, які були підтверджені за допомогою лабораторного тестування, повідомили в МОЗ. Серед них 25 дітей.

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що Україна зараз вийшла на пік інфікування. Якщо вважати всі підтверджені випадки коронавірусу з початку спалаху, тобто з початку березня, то в Україні таких вже 16 425. Разом з тим, українці поступово йдуть на поправку. Перемогти COVID-19 вдалося приблизно кожному четвертому пацієнту. В абсолютній цифрі це 3 716 пацієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!