Головна Новини Суспільство події Зоопарк Канади поверне Китаю гігантських панд: нічим годувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зоопарк Канади поверне Китаю гігантських панд: нічим годувати

У зоопарку шукають нового постачальника бамбука

13 травня 2020, 22:15 comments2424
Поділіться публікацією:
Зоопарк Канади поверне Китаю гігантських панд: нічим годувати

Зоопарк міста Калгарі (Канада) має намір відправити на батьківщину пару панд. Таке рішення можуть прийняти через нестачу їжі: у зв'язку з відміною авіасполучення і пандемією, запаси бамбука, якими вони харчуються, практично закінчуються.

У канадському зоопарку мешкають дві панди — Ер Шун і Так Мао. Парочка повинна була знаходиться в Калгарі до 2023 року згідно з програмою міжнародного обміну. Але в зв'язку з COVID-19 і введеними обмеженнями канадці побоюються, що тварин не буде чим годувати.

Зазначимо, що добовий раціон панди — близько 40 кг бамбука. До поширення епідемії рослину доставляли з Китаю. Такі поставки стали неможливими через скасування авіарейсів. Співробітники зоопарку шукали інших постачальників, однак спроби виявилися безуспішними.

Як повідомляв портал "Коментарі", в бельгійському зоопарку "Пайри Дайза" (Pairi Daiza) велика панда народила відразу двох дитинчат. Зоопарк повідомив, що на світ з'явилися маленькі панди — самець і самка. Самець важить 160 г, а самка, яка народилася через дві години, важить 150 р. Щоб мати могла відпочити, працівники зоопарку вирішили залишати з Хао Хао по одному дитинчаті, в той час як інший буде перебувати в інкубаторі на штучному вигодовуванні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!