Головна Новини Суспільство події Відновлення польотів: Єврокомісія розробила правила для пасажирів і авіакомпаній
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення польотів: Єврокомісія розробила правила для пасажирів і авіакомпаній

Після виходу з карантину і відновлення польотів пасажирів можуть зобов'язати носити маски і брати з собою мінімум багажу

14 травня 2020, 08:44 comments2520
Поділіться публікацією:
Відновлення польотів: Єврокомісія розробила правила для пасажирів і авіакомпаній

Нові правила для пасажирів та авіаперевізників розробила Єврокомісія. Вони почнуть діяти після виходу з карантину і відновлення польотів, пише Reuters.

Мета нововведень — звести до мінімуму контакти між пасажирами і бортпровідниками, а також, на скільки це можливо, зменшити ризики зараження коронавірусом під час польотів. Поки що це тільки рекомендації, але, ймовірно, вони сильно вплинуть на регламент авіаперевезень.

Відтепер усі пасажири та екіпаж — повинні будуть ходити в захисних масках. Знімати їх під час польоту буде заборонено.

Єврокомісія також просить авіакомпанії ввести жорсткі обмеження щодо багажу. Його повинно бути як можна менше. Правила реєстрації на рейси теж можуть змінити. Головна мета — не допустити в аеропортах великого скупчення людей в одному місці. Те ж саме стосується оформлення та видачі багажу.

Під час польотів Єврокомісія пропонує звести до мінімуму пересування пасажирів по салону і їхны контакти з екіпажем. Це стосується і спілкування з бортпровідниками.

Як саме впроваджувати всі ці правила, авіакомпанії будуть вирішувати самі. Не виключено, що від деяких вони можуть відмовитися, оскільки поки що вказівка Єврокомісії носить лише рекомендаційний характер.

Раніше "Коментарі" розповідали, коли в Україні відновлять авіаперевезення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!