Головна Новини Суспільство події Літо - без масок: в Ізраїлі розробили новий засіб індивідуального захисту
commentss НОВИНИ Всі новини

Літо - без масок: в Ізраїлі розробили новий засіб індивідуального захисту

Вчені Інституту біологічних досліджень і Науково-дослідного інституту морської медицини Ізраїлю тестують альтернативу захисних масок на зручність і надійність

14 травня 2020, 08:55 comments4642
Поділіться публікацією:
Літо - без масок: в Ізраїлі розробили новий засіб індивідуального захисту

Ізраїльтяни вирішили пристосувати засоби індивідуального захисту від коронавірусу до спеки і розробити альтернативу звичайним маскам. Про це в ефірі телеканалу "Кан-11" розповіли фахівці МОЗ та Міністерства оборони.

Чиновники і медики вважають, що коли настане спека, люди перестануть носити маски за незручності, що може ускладнити перебіг пандемії. У зв'язку з цим команда спеціалістів розробляє прозорі "щитки", що закривають обличчя. В даний момент вчені Інституту біологічних досліджень і Науково-дослідного інституту морської медицини тестують новинку на зручність і надійність. Розробники хочуть внести деякі конструктивні зміни, щоб підвищити ефективність літніх "масок", після чого новинку покажуть людям.

Як ми повідомляли раніше, Ізраїль ще в квітні почав пом'якшувати обмеження на пересування, при цьому не повідомляючи про вихід з тривалого карантину, щоб не спровокувати нову хвилю поширення коронавірусу. Ще в минулому місяці в країні дозволили проведення молитовних зборів до 19 осіб одночасно за умови, що вони проводяться на відкритому повітрі з людьми в масках і на відстані не менше двох метрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!