Головна Новини Суспільство події Криклій відповів на прохання Кличка відкрити метро 25 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Криклій відповів на прохання Кличка відкрити метро 25 травня

Проконтролювати дотримання правил пасажирами на пероні і в вагонах метро буде вкрай важко, - Криклій

14 травня 2020, 09:46 comments2815
Поділіться публікацією:
Криклій відповів на прохання Кличка відкрити метро 25 травня

Владислав Криклій виступив проти відкриття метро в Києві 25 травня, про що раніше попросив Кабінет міністрів мер Віталій Кличко. Міністр інфраструктури вважає, що дотримуватися правил санітарної безпеки в підземці буде вкрай складно. Про це він розповів в ефірі ранкової програми на телеканалі "1+1".

Метро в Києві, як і в Харкові, і Дніпрі, не працює практично з самого початку карантину. Тобто, вже два місяці поспіль. І поки відновлювати його роботу рано, каже міністр інфраструктури. Це може призвести до нового спалаху захворюваності на коронавірус.

"Кілька днів тому під час засідання київського штабу зійшлися на думці, що відкрити метро з певними обмеженнями буде досить складно. Якщо метрополітен відкриється, то буде працювати повноцінно. Проконтролювати дотримання маскового режиму, провести дезінфекцію і температурний скринінг можливо. Але обмежити людей на пероні або у вагонах буде досить складно", — вважає Криклій.

Міністерство інфраструктури збирається виконувати ті етапи виходу з карантину, які розробили в Кабміні. До кінця тижня їх ще раз погодять з тією інформацією, яку нададуть в МОЗ щодо розвитку епідеміологічної ситуації в Україні.

Раніше, нагадаємо, Віталій Кличко звернувся до Уряду з проханням відкрити метро в Києві вже 25 травня. А незадовго до цього мер столиці обіцяв посилити карантин, якщо хворих у місті стане набагато більше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!