Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області триває капітальний ремонт доріг до моря - Голик про "Велике будівництво" Президента
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області триває капітальний ремонт доріг до моря - Голик про "Велике будівництво" Президента

Вже в липні в курортне місто Бердянськ Запорізької області можна буде проїхати по капітально відремонтованій дорозі

14 травня 2020, 15:19 comments2572
Поділіться публікацією:
У Запорізькій області триває капітальний ремонт доріг до моря - Голик про "Велике будівництво" Президента

Уже в липні цього року проїхати до курортного міста Бердянськ можна буде по капітально відремонтованій дорозі. У лютому почався ремонт траси Н-30 Василівка-Бердянськ, на об'єкті одночасно працюють сотні ремонтників і одиниць техніки. Роботи ведуться у рамках Національної програми "Велике будівництво", ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Традиційно про хід "Великого будівництва" у себе в Facebook розповідає Юрій Голик. Днями він опублікував фото і відео робіт на трасі Н-30 на ділянках: біля с. Зеленівка, біля м. Токмак, поблизу с. Панфіловка.

Крім того, в рамках "Великого будівництва" вже в цьому році на території Запорізької області будуть відремонтовані майже 123 км траси М-18 Харків — Запоріжжя — Сімферополь — Ялта. Капітальний ремонт цієї дороги почався в квітні. До цього дорога утримувалася в проїзному стані тільки за рахунок експлуатаційного утримання.

У себе в Facebook Юрій Голик показав фото і відео робіт робіт з ділянки у Василівському районі (кілометри 323 — 349).

picture

Раніше повідомлялося, що ще одним великим об'єктом в області у рамках "Великого будівництва" стане будівництво мостів через Дніпро в Запоріжжі. Державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) вже дала дозвіл, проведені всі підготовчі роботи, завершено тендер на Prozorro, виділено фінансування і завезена необхідна техніка. Будівництво мостів у Запоріжжі було розпочато ще близько 20 років тому. За словами Голика, скоро і цей довгобуд перетвориться на завершений об'єкт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!