Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 16 травня: де сьогодні пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 16 травня: де сьогодні пройдуть дощі

Синоптики розповіли, де сьогодні буде найтепліше

16 травня 2020, 06:00 comments3247
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на 16 травня: де сьогодні пройдуть дощі

Сьогодні, 16 травня, в Україні без істотних опадів, лише у східних областях пройдуть невеликі дощі. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Температура повітря вдень прогріється до 13-18 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 4-9 градусів тепла. У південній частині країни очікується до 23 градусів тепла.

Найбільш тепла погода сьогодні очікується в Херсонській області, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +19...+21 градуса. Найхолодніше буде у Луганській області, там стовпчики термометрів 16 травня піднімуться до +13...+15 градусів.

Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, в південній частині місцями пориви 15-20 м/сек.

Раніше "Коментарі" писали, що вчені попереджають про магнітні бурі, що насуваються. За інформації Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, у цьому місяці людство чекає три спалахи поспіль, а в червні відбудуться такі явища двічі. Так, найближчі магнітні бурі очікуються 18, 19 та 21 травня. Дослідники кажуть, що коливання в атмосфері будуть легкими, проте літні люди і метеочутливі все ж можуть відчути їх на собі. У червні спалахів буде дві: 8 і 9 числа. Причому друга буде досить сильною, і її відчують не тільки метеозалежні люди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!