Головна Новини Суспільство події Дощі та нічні заморозки: якою буде погода в Україні найближчими днями
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі та нічні заморозки: якою буде погода в Україні найближчими днями

Синоптик повідомила, в яких регіонах прогнозуються дощі найближчими днями, а де можливі заморозки

16 травня 2020, 19:01 comments10887
Поділіться публікацією:
Дощі та нічні заморозки: якою буде погода в Україні найближчими днями

В Україні в низці регіонів очікуються найближчими днями дощі, а у 20-х числах травня подекуди ймовірні заморозки. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Завтра, 17 травня, до України знову прийде черговий атмосферний фронт. За прогнозом синоптика, спочатку дощитиме на заході, півночі, в Одеському регіоні та центральних областях, окрім Дніпропетровської. Протягом дня дощі перемістяться через центральні області та пізно ввечері досягнуть Харківського й Дніпропетровського регіонів. Уночі на вівторок – накриють схід України. Крім того, ввечері опади слід очікувати мешканцям півдня, однак Крим та південні райони континентального півдня уникнуть вологої повітряної маси.

Зазначається, що вітер завтра буде західного напрямку, помірний. Тоді як 18 травня зміниться на північно-західний та посилиться.

Синоптик зауважила, що не слід розраховувати на теплу погоду. У неділю протягом дня очікується 14-18 градусів тепла, на півдні – 18-22 градуси тепла. Найнижчі показники температури повітря завтра будуть на Вінниччині та північних районах Одещини – 10-14 градусів тепла.

Додамо, що за попередніми прогнозами, 22-23 травня на заході, півночі та в центральних областях України є ймовірність заморозків уночі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, де сьогодні пройдуть дощі в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!