Головна Новини Суспільство події МАУ закрила продаж квитків на всі міжнародні рейси
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ закрила продаж квитків на всі міжнародні рейси

Авіакомпанія МАУ не буде продавати квитки до 1 липня

17 травня 2020, 14:50 comments4188
Поділіться публікацією:
МАУ закрила продаж квитків на всі міжнародні рейси

Український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" закрив продаж квитків на всі міжнародні рейси. Обмеження вводиться тимчасово, до 1 липня. Про це повідомив глава компанії Євген Дихне.

Він заявив, що прогноз розвитку ситуації є плачевним, і Україна є частиною глобального тренда. Це виявиться в тому, що галузь вийде на показники, які планувалися на 2020 рік, тільки в 2023 році. В першу чергу відновляться середньомагістральні рейси — і це вплине на структуру флоту авіакомпаній.

"Пріоритетом діяльності авіакомпаній стане зниження витрат шляхом ефективного управління своїм парком. Вони будуть використовувати закінчення дії договорів для скорочення парків, а також намагатися знижувати лізингові платежі", — зазначив президент МАУ.

Криза також внесе зміни в сервіс, вважає Дихне. В аеропортах тимчасово закриють бізнес-зали, магазини Duty Free. Пасажири зіткнуться з забороною на провезення ручної поклажі в салоні літака. Зміни торкнуться також і харчування на борту — замість гарячих страв пасажирам запропонують їжу, яка заздалегідь упакована.

Як повідомляв портал "Коментарі", авиакомпания "Міжнародні авіалінії України" анонсувала 11 спеціальних міжнародних рейсів для повернення громадян України з-за кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!