Головна Новини Суспільство події Масовий розстріл під час панахиди в США і падіння військового літака в Канаді: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Масовий розстріл під час панахиди в США і падіння військового літака в Канаді: новини, які ви могли пропустити

Невідомі відкрили вогонь по учасниках панахиди в США, на яку зібралося більше сотні людей

18 травня 2020, 08:01 comments3189
Поділіться публікацією:
Масовий розстріл під час панахиди в США і падіння військового літака в Канаді: новини, які ви могли пропустити

Стрілянина під час панахиди

Невідомі атакували більше сотні людей під час панахиди в американському штаті Луїзіана. Щонайменше, 13 людей поранені. Один з них — у лікарні в критичному стані, повідомляє Associated Press. Все сталося в місті Богалуса, коли люди вийшли вшанувати пам'ять загиблого Домініка Джеймса. Протягом тижня його вважали зниклим безвісти, поки 8 травня поліцейські не побачили з вертольота авто чоловіка посеред лісу. Всередині пізніше виявили тіло водія. Вважають, що його вбили, але підозрюваних поки що немає. Нікого не затримали і після масової стрілянини під час поминальної служби. Люди панікували і жоден з них не зміг описати злочинців. Відомо лише те, що вони приїхали на автомобілі, звідти ж і стріляли по людях.


Катастрофа військового літака в Канаді

Військовий літак впав у дворі будинку в провінції Британська Колумбія на заході Канади. Це підтвердили представники ВПС країни на своїй сторінці в Twitter. Жертвою аварії стала жінка-військова Джен Кейсі, яка перебувала на борту літака. Пілотові вдалося вчасно катапультуватися. Він вижив і знаходиться в лікарні в стані середньої тяжкості. Літак почав втрачати висоту буквально відразу ж після зльоту. Що саме пішло не так — поки що невідомо. Після падіння у двір житлового будинку повітряне судно загорілося.



Ослаблення карантину в Грузії

У Грузії з понеділка, 18 травня, вирішили зняти частину обмежень, які ввели в країні разом з надзвичайним станом. Вже сьогодні там відкриються перукарні, салони краси, а також різні центри естетичної медицини, пише "Ехо Кавказу". Людям дозволили збиратися в групи більше ніж по три людини. Правда, якщо тільки це не стосується автомобілів. У машинах досі діє правило: максимум 3 людини. З них двоє — це пасажири, які повинні знаходиться на задньому сидінні. Запрацювати сьогодні має і Агенство обслуговування МВС. Зокрема, майбутні водії зможуть скласти іспити на отримання прав. Надзвичайний стан у Грузії ввели через пандемію коронавірусу і діяти він буде, як мінімум, до 22 травня.


Туристичний сезон у Франції

Франція визначилася з датою початку туристичного сезону. Відпочиваючим відкриють кордони вже з 21 червня. Про це в інтерв'ю газеті JDD розповів держсекретар Франції Жан-Батист Лемуан. До цієї дати туристична галузь повинна підготувати максимальну кількість місць для відпочиваючих, дотримуючись при цьому всіх санітарних правил і норм. Якщо ж епідемія коронавіруса піде на спад активніше, ніж планується, то туристичний сезон може стартувати ще раніше. Держсекретар також закликав французів в цьому році підтримати вітчизняний туризм і провести відпустку в межах країни.


Також дізнайтеся, якою буде погода у понеділок, 18 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!