Головна Новини Суспільство події Обвал будинку в Одесі: рятувальники демонтують стіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвал будинку в Одесі: рятувальники демонтують стіну

Під час обвалу будинку в Одесі було зруйновано квартири на трьох поверхах, в яких жили 17 людей

19 травня 2020, 09:31 comments2260
Поділіться публікацією:
Обвал будинку в Одесі: рятувальники демонтують стіну

Рятувальники почали демонтувати стіну будинку в Одесі, де напередодні стався обвал. Також частково збираються розібрати дах будівлі. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Будинок на Торговій вулиці в Одесі обрушився напередодні близько 16:00. Обвалилася стіна і дах. Три квартири на другому, третьому і четвертому поверхах частково зруйновані. Загалом, там жили 17 осіб. Однак всі з них в момент, коли впала стіна, були не вдома і жертв вдалося уникнути. У ДСНС відзвітували, що всі жителі зараз у безпеці.

Цьому будинку вже 130 років. Він міг не витримати будівельних робіт, які проводилися неподалік, розповів начальник поліції області Олег Бех. На будівельному майданчику працював екскаватор і це могло спровокувати руйнівний рух грунту. Але чи так це ще належить з'ясувати експертам. Кому належить будівельна техніка, з'ясовують.

Стіну пошкодженого будинку вирішили розібрати, щоб уникнути подальшого руйнування. В частині будинку, яка вціліла, знаходиться ще близько 30 квартир. На місці обвалу працюють понад 260 людей і півсотні одиниць техніки.

Це, нагадаємо, не перший обвал житлового будинку в Одесі за останні два місяці. На початку квітня впав пам'ятник архітектури 19 століття. Впали перекриття, зруйнувавши кілька квартир. Тоді також обійшлося без жертв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!