Головна Новини Суспільство події Сенцов гостро розкритикував прес-конференцію Зеленського і порівняв його з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов гостро розкритикував прес-конференцію Зеленського і порівняв його з Путіним

На думку екс-ув'язненого в Росії з політичних мотивів Олега Сенцова, президент Володимир Зеленський не був щирим з журналістами

21 травня 2020, 00:59 comments2291
Поділіться публікацією:
Сенцов гостро розкритикував прес-конференцію Зеленського і порівняв його з Путіним

Мабуть, найбільш відомий колишній політичний в'язень українець в Росії Олег Сенцов скептично відгукнувся про сьогоднішній прес-конференції глави держави Володимира Зеленського, порівнявши її з тим видовищем, яке йому доводилося дивитися за участю російського президента Володимира Путіна. Про це Сенцов написав на своїй сторінці в Facebook.

"Усі п'ять років ув'язнення в Росії я дивився прес-конференції Путіна. Це був добре зрежисований театр пафосу і брехні, де єдиним цікавим персонажем був Цимбалюк, який з року в рік питав у головного актора, коли звільнять українських полонених. Сьогодні я мав можливість побачити, так сказати місцеву постановку". — зазначено в повідомленні.

При цьому Сенцов підкреслив, що в спілкуванні Зеленського з журналістами було куди більше демократичності і спроб зобразити щирість.

"Саме так, не справжньою щирістю, а тільки претензією на неї сьогодні Володимир Зеленський зустрів журналістів. Багато незручні представників ЗМІ не були акредитовані, але більшість незручних запитань були все ж поставлені. Я не буду зараз цитувати всі ці відповіді, хто бачив трансляцію, хто вже дізнався основне з новин, але мене вони не задовольнили", — підсумував автор.

Олег Сенцов зауважив, що за підсумками конференції український гарант не зміг донести ніякого сенсу, не виявив поваги журналістів і суспільства, а також не зміг визнати власні помилки.

"Натомість ми побачили, як насправді працює керівництво нашої країни: прес-секретар вказує що робити гарантові, а той у складній ситуації просить Єрмака комусь зателефонувати. Уявляю, що у них там відбувається, якщо немає камер і свідків", — резюмував він, додавши, що таке "видовище" нам пропонують спостерігати в найближчі дев'ять років.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про головні підсумки прес-конференції президента Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!