Головна Новини Суспільство події З США евакуювали 266 українців
commentss НОВИНИ Всі новини

З США евакуювали 266 українців

Спеціальний рейс з Нью-Йорку доставить українських громадян в Київ

21 травня 2020, 09:25 comments1902
Поділіться публікацією:
З США евакуювали 266 українців

Українські громадяни продовжують повертатися з-за кордону. Так, черговий спецрейс доставить в Україну ще 266 осіб, які перебували в США. Спеціальний авіарейс Нью-Йорк — Київ вилетів з Америки. Про це повідомило посольство України в США на своїй сторінці в Facebook.

Так, дипломати зазначають, що це вже сьомий спеціальний рейс за час карантину, який допомагає "застряглим" в США українцям повернутися на батьківщину.

"20 травня з США в Україну спеціальним комерційним рейсом МАУ повертається ще 266 пасажирів. Літак, який вирушив у напрямку Нью-Йорк — Київ, став 7-м спецрейсом, який повертає людей з США в Україну в період карантину", — сказано в повідомленні посольства.

Також, дипломати відзначили, що прибули в Україну пасажири в обов'язковому порядку пройдуть самоізоляцію. Для контролю перебування та дотримання обмежень всі пасажири встановили спеціальний мобільний додаток "Дий будинку".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство інфраструктури продовжує займатися евакуацією громадян України з територій країн в різних кінцях планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!