Головна Новини Суспільство події Відпочинок в Греції - за новими правилами: "Будемо намагатися, щоб готель не став схожий на лікарню"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочинок в Греції - за новими правилами: "Будемо намагатися, щоб готель не став схожий на лікарню"

У Греції адміністрація готелів буде перевіряти номери і придумала курортну дистанцію, а всіх співробітників будуть періодично перевіряти на коронавірус

21 травня 2020, 09:45 comments2010
Поділіться публікацією:
Відпочинок в Греції - за новими правилами: "Будемо намагатися, щоб готель не став схожий на лікарню"

У Греції 15 червня офіційно стартує туристичний сезон. Як повідомляє місцевий уряд, спочатку літаки буде приймати тільки афінський аеропорт, у якому посилять заходи епідеміологічної безпеки. А з 1 липня відкриють всі інші аеропорти, в тому числі і ті, які розташовані на островах. Однак, як вже заявили власники готелів, туристів очікують нововведення, пише Еuronews.


За словами керуючого одним з найпопулярніших курортів в Греції Філіпа Ру-Десарпа, адміністрація буде перевіряти номери. Крім того, апартаменти будуть порожніми мінімум два дні після виселення відпочиваючих, щоб провітрити приміщення і дати можливість ймовірному вірусу зникнути. У готелі також вирішили, що будуть дотримуватися соціальної дистанції: селити людей не поруч, а через номер. Еuronews також зазначає, що всім без винятку, як в аеропорту, так і в готелях, щодня вимірювати температуру. А співробітників туристичних об'єктів Греції зобов'яжуть періодично здавати тести на коронавірус.

На пляжі також будуть стежити за соціальною дистанцією: готелі вже розташували шезлонги на відстані чотирьох метрів один від одного.

"Будемо намагатися, щоб готель не став схожий на лікарню. Нам треба створити таку обстановку, щоб гості, пройшовши через першу перевірку, відразу відчули себе в безпеці", — говорить Ру-Десарп.

Нагадаємо, незважаючи на те, що в Україні офіційно ще триває карантин у зв'язку з коронавірусом, в Херсонській області та Одесі вже почалася підготовка до туристичного сезону. Співробітники місцевих баз відпочинку розповіли, у скільки обійдеться поїздка до моря влітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!