Головна Новини Суспільство події В Україні готуються запустити потяги, - Криклій
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні готуються запустити потяги, - Криклій

Глава Мінінфраструктури Владислав Криклій заявив, що вже через 10 днів "Укрзалізниця" зробить перші пасажирські залізничні перевезення у дальньому сполученні

21 травня 2020, 13:10 comments2362
Поділіться публікацією:
В Україні готуються запустити потяги, - Криклій

1 червня в Україні відновлять залізничне сполучення. Про це заявив глава Мінінфраструктури Владислав Криклій.

За словами міністра, вже через 10 днів "Укрзалізниця" зробить перші пасажирські залізничні перевезення у дальньому сполученні. Криклій також каже, що вони використовували карантин для підготовки до прийому пасажирів, які, перебуваючи на станціях, побачать зміни. Так, на вокзалі "Київ-Пасажирський" демонтували десятки МАФів, станцію оснастили сучасною системою відеоспостереження, а також повністю відремонтували приміський вокзал. Будівлю останнього з'єднали навісом з платформами, потрапити на які безквиткові пасажири відтепер не зможуть.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з 22 травня запустять регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному і міжнародному сполученні. З 25 травня — перевезення пасажирів у метро. А з 1 червня — залізничні пасажирські перевезення в міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні, а також міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. Потім з 15 червня передбачається прийняття і відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом. При цьому будуть діяти обов'язкові вимоги безпеки: масковий режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!