Головна Новини Суспільство події Перша в житті вишиванка, старовинна сорочка і сімейний образ: українські політики похвалилися нарядами в День вишиванки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша в житті вишиванка, старовинна сорочка і сімейний образ: українські політики похвалилися нарядами в День вишиванки (ФОТО)

У День вишиванки засипали соцмережі своїми фотографіями в святкових образах Володимир Зеленський, Святослав Вакарчук, Юлія Тимошенко, нардепи від "Слуги народу", "Євросолідарності" та інші українські політики

21 травня 2020, 14:25 comments4574
Поділіться публікацією:
Перша в житті вишиванка, старовинна сорочка і сімейний образ: українські політики похвалилися нарядами в День вишиванки (ФОТО)

Сьогодні в Україні святкують День вишиванки, яка є одним з головних національних символів. Політики не залишилися осторонь цієї дати і активно діляться яскравими образами на своїх сторінках у соціальних мережах. "Коментарі" зібрали фотографії політичних діячів різних чинів і звань, які сьогодні як ніколи були єдині у привітаннях.

Звичайно ж, колоритне вбрання у вишиванці з самого ранку показав глава держави, президент Володимир Зеленський.

"Зі Світовим вдень вишиванки", — коротко написав він.

Разом з гарантом святковим образом похвалилася і його дружина Олена Зеленська, яка також опублікувала спільне фото у "дрес-коді".

Вбралися в національний символ і народні депутати від партії "Європейська солідарність". Фотоархіви показали нардепи Олексій Гончаренко, Ірина Геращенко, Софія Федина.


"У моїй колекції є традиційні, старовинні, сучасні, сорочки, плаття. Всі вони додають настрою, підходять під джинси, можуть бути урочистими або повсякденними, доречні в свято і в будень, і відразу роблять день атмосферно особливим", — похвалилася вона.

Активно публікують фотографії у вишиванках представники політсили "Слуга народу". Святкові образи показали в соцмережах нардепи Марія Мезенцева, Ірина Верещук, Єлизавета Ясько.

Так, Верещук поділилася з українцями своїм дитячим знімком, показавши свою першу в житті вишиванку.

Про красиву сьогоднішню стрічку в Facebook написав лідер "Голосу" Святослав Вакарчук, привітавши українців зі святом.


Звернулася з промовою на честь Дня вишиванки голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко. "Це — чиста краса, чиста енергетика і сила українського Серця, Українського Духу..." — ось як написала про народний символ Тимошенко.

Крім того, в яскравому образі з'явився глава Кабінету міністрів України Денис Шмигаль.

Нагадаємо, українські зірки показали свої красиві наряди в День вишиванки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!