Головна Новини Суспільство події З епіцентру коронавірусу в Україні пацієнтів буде вивозити вертоліт, - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

З епіцентру коронавірусу в Україні пацієнтів буде вивозити вертоліт, - Аваков

За словами міністра МВС Арсена Авакова, якщо доведеться, пацієнтів будуть перевозити з регіональних лікарень з допомогою військового вертольота

21 травня 2020, 15:20 comments2236
Поділіться публікацією:
З епіцентру коронавірусу в Україні пацієнтів буде вивозити вертоліт, - Аваков

У зв'язку з непростою епідеміологічною ситуацією в Чернівецькій області, де на сьогоднішній день зафіксували 2 842 випадки інфікування коронавірусом, туди вирушили глава МОЗ Максим Степанов, голова МВС Арсен Аваков і міністр Кабміну Олег Немчинов. Як повідомив в соцмережах Аваков, якщо доведеться, пацієнтів будуть перевозити з регіональних лікарень з допомогою військового вертольота.

За словами міністра МВС, санітарний вертоліт МВС заступає на чергування. І якщо лікарні Чернівецької області будуть переповнені, з його допомогою інфікованих коронавірусом людей перевезуть в інші інфекціонки. За раз літальний апарат може перевезти до шести пацієнтів на відстань до 1200 км.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що за день до впровадження нового етапу виходу з карантину кількість нових випадків інфікування COVID-19 в Україні різко зросла. Якщо два дні тому їх було менше 300, вчора додалося майже 400, то вже сьогодні в МОЗ відзвітували про те, що коронавірусом в Україні захворіло відразу 476 осіб. Померли за минулу добу від ускладнень COVID-19 в українських лікарнях 15 пацієнтів. Серед тих, кому діагноз тільки поставили, 76 лікарів. Також стало більше дітей, які підхопили коронавірус — тепер їх 1405 осіб. Це якщо вважати всі випадки з початку спалаху в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!