Головна Новини Суспільство події Погіршення погоди в Україні: на зміну сонцю йдуть холод і грози
commentss НОВИНИ Всі новини

Погіршення погоди в Україні: на зміну сонцю йдуть холод і грози

Сьогодні помітно похолодає, а у вихідні погода продовжить погіршуватися: в неділю дощі і грози охоплять всю країну без винятку

22 травня 2020, 06:30 comments2749
Поділіться публікацією:
Погіршення погоди в Україні: на зміну сонцю йдуть холод і грози

Сьогодні в Україні похолодає. За інформацією синоптиків Українського гідрометцентру, в центрі, на півночі і сході країни очікується дощ, а температура коливатиметься від +10-ти до +14-ти градусів (дивись карту).

Так, мінімальні позначки термометри покажуть у Києві, Сумах, Житомирі, Рівному та Хмельницькому, де температура складе всього +10...+12 тепла. На градус тепліше буде в Полтаві, Черкасах, Ужгороді, Чернівцях, Івано-Франківську, Вінниці, Луцьку та Тернополі. Сонце і до +15-ти прогнозують сьогодні на Донбасі. Тим часом на півдні — переважно, сонце і +15... +17 градусів. Максимальні відмітки 22 травня будуть в Одесі, де повітря прогріється до +18-ти.

picture

Завтра температура повітря залишиться аналогічною, а дощі накриють всі міста, крім західних. У вихідні погода погіршиться: в суботу дощ і гроза очікуються в західній Україні, а в неділю охоплять всю країну без винятку.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!