Головна Новини Суспільство події Третина українців погладшала за карантин – опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Третина українців погладшала за карантин – опитування

Карантин "нагородив" зайвою вагою чимало українців, однак є і ті, хто схуднув

21 травня 2020, 17:52 comments2884
Поділіться публікацією:
Третина українців погладшала за карантин – опитування

Під час карантину у третини українців з’явилася зайва вага. Про це свідчать результати всеукраїнського соціологічного дослідження, проведеного дослідницькою компанією "Active Group" у травні поточного року.

Так, майже у третини респондентів (31,3%), за їх словами, з’явилась зайва вага. Відповідаючи на запитання "Як змінилась ваша вага за час карантину?", 35,3% українців сказали, що трохи набрали, а 2,7% – істотно набрали вагу. Ще 40,3% респондентів зазначили, що їх вага не змінилась. А от 5% респондентів трохи схуднули, ще 1,5% – сильно втратили вагу. Додамо, що 15,2% опитаних не слідкують за власною вагою.

Соціологи зазначили, що набрали вагу загалом 38% опитаних (за їх словами). Однак у контексті негативних змін зайву вагу було згадано лише у 31% відповідей. Тож близько 7% українців набрали вагу, але не вважають цю зміну негативом.

Згідно з опитуванням, найбільше українців погладшали на 3 кг (28,1%) та на 2 кг (22,3%). Ще 15,6% – набрали 5 кг, 10,7% – 1 кг, 8% – 4 кг. А от 5,8% респондентів сказали, що за карантин їх вага збільшилась на 10 кг. Серед тих, хто схуднув, максимальна позначка сягає втрати 2 кг.

Нагадаємо, вчені виявили зв'язок між зайвою вагою і безсонням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!