Головна Новини Суспільство події Обвал будинку в Одесі і початок туристичного сезону в Австрії: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвал будинку в Одесі і початок туристичного сезону в Австрії: новини, які ви могли пропустити

Через черговий обвалу будинку в Одесі частково зруйновані шість квартир

22 травня 2020, 08:03 comments2893
Поділіться публікацією:
Обвал будинку в Одесі і початок туристичного сезону в Австрії: новини, які ви могли пропустити

Обвал будинку в Одесі

Ще один житловий будинок обвалився в Одесі. Це сталося пізно ввечері на вулиці Середньофонтанській. Двоповерхова будівля обрушилася частково. Пошкоджені так чи інакше шість квартир. Постраждалих, за попередніми даними, немає, пише видання Odessa.online. "Цей будинок був аварійним, але обрушилася та частина, яка була нежитлова", — розповів керівник міського департаменту міськгосподарства Дмитро Жеман. Будинок почав руйнуватися з другого поверху. Евакуювати довелося мешканців сусідніх квартир. Тимчасово їх відправили пожити в готелі.


Стрілянина в прямому ефірі

Стрілянину в торговому центрі влаштували уСША. У місті Глендейл в штаті Арізона молодик почав стріляти по відвідувачах, паралельно транслюючи все в соцмережі в прямому ефірі. Про це йдеться в повідомленні АВС15. Поранені були три людини, за життя одного з них лікарі продовжують боротися. Він у критичному стані. Злочинець приїхав до торгового центру на автомобілі, спочатку продемонстрував глядачам свою гвинтівку, а потім пообіцяв пополювати з нею на відвідувачів. І свою моторошну обіцянку виконав. Стрілка вже затримали. За попередніми даними, це 20-річний житель сусіднього містечка.


Жертви коронавірусу

Дональд Трамп наказав приспустити всі прапори в США. Таким чином американці повинні вшанувати пам'ять всіх тих, хто помер від коронавірусу. У США таких близько 95 тисяч. Прапори на честь жертв COVID-19 залишатимуться приспущеними три дні поспіль на всіх державних будівлях. Про це йдеться в повідомленні президента в Twitter. Нагадаємо, що за кількістю інфікованих США на першому місці в світі. Їх в країні більше, ніж півтора мільйона. А вже у понеділок прапори в США повинні опуститися в пам'ять про загиблих в різних війнах.


Туристичний сезон в Австрії

Повернутися до роботи туристична галузь в Австрії планує вже наступного тижня. Старт туристичного сезону призначили на 29 травня, повідомив під час прес-конференції канцлер Себастьян Курц. Однак є умова. Якомога більше працівників туристичної сфери повинні будуть пройти тестування на коронавірус. До літа спеціально для них будуть виробляти близько 65 тисяч тестів на тиждень. Оплачувати аналізи будуть за рахунок державного бюджету. Також всіх, хто буде приймати гостей — а це і готелі, і гіди — зобов'яжуть дотримуватися санітарних правил під час роботи. Це стосується і туристів. Першими в Австрію планую пустити туристів з Німеччини, Ліхтенштейну та Швейцарії.


Дізнайтеся також, що обіцяють зірки всім знакам зодіаку на п'ятницю, 22 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!