Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 23 травня: де сьогодні буде найтепліше
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 23 травня: де сьогодні буде найтепліше

Синоптики розповіли, в яких областях України сьогодні можливі дощі

23 травня 2020, 08:42 comments2478
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на 23 травня: де сьогодні буде найтепліше

Сьогодні, 23 травня, в Україні без істотних опадів, лише в західних областях можливі невеликі дощі. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Температура повітря вдень прогріється до 10-15 градусів тепла. На заході та крайньому півдні країни очікується до 13-18 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 2-7 градусів тепла, у західній частині країни на поверхні ґрунту, а в Карпатах місцями і в повітрі заморозки 0-3 градусів.

Найтепліша погода сьогодні очікується в Закарпатській області, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +16...+18 градусів. Найхолодніше буде в Чернігівській області, там стовпчики термометрів 23 травня піднімуться до +11...+13 градусів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/сек.

Раніше "Коментарі" писали, що вчені зробили сміливий прогноз на це літо. Всесвітня метеорологічна організація при ООН (ВМО) випустила "Інформаційний бюлетень по глобальному сезонному клімату", в якому повідомляє: у червні та липні очікуються погодні аномалії.

Так, за інформацією вчених, можливе сильне підвищення температури поверхні океану в тропічних широтах і більшості країн Північної півкулі. Крім того, очікується посуха в Південній Америці, в Карибському басейні і на півострові Індостан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!