Головна Новини Суспільство події Храм Гробу Господнього в Єрусалимі знову відкриють для відвідувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Храм Гробу Господнього в Єрусалимі знову відкриють для відвідувачів

Храм Гробу Господнього в Єрусалимі відкриється для відвідувачів після двомісячного карантину, в зв'язку з пандемією коронавірусу

23 травня 2020, 21:23 comments4255
Поділіться публікацією:
Храм Гробу Господнього в Єрусалимі знову відкриють для відвідувачів

Храм Воскресіння Христового (відомий також як Храм Гроба Господнього) в Єрусалимі відкриється для відвідувачів 24 травня після двомісячного карантину, запровадженого в зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19. Про це повідомив Єрусалимський патріархат в суботу, 23 травня.

"Слідкуючи за розвитком обстановки на Святій землі, ми, глави трьох церков (грецької православної, католицької та вірменської апостольської – ред.), зберігачі Храму Гробу Господнього, хотіли б повідомити, що з неділі, 24 травня, це святе місце буде знову відкрито для відвідувачів і віруючих", – йдеться в заяві.

Уточнюється, що одночасно всередині зможуть перебувати лише 50 осіб. Всіх відвідувачів будуть перевіряти на наявність підвищеної температури та інших ознак зараження коронавірусом.

Носіння захисних масок також є обов'язковою умовою відвідування храму. Віруючі повинні будуть дотримуватися дистанцію у два метри, не доторкатися до каменів, іконам і іншим розташованим в храмі об'єктів.

Нагадаємо, Іспанія заявила про відновлення туристичного сезону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!