Головна Новини Суспільство події Без м'яких іграшок та рушників: сьогодні в Україні запрацювали дитячі садки
commentss НОВИНИ Всі новини

Без м'яких іграшок та рушників: сьогодні в Україні запрацювали дитячі садки

У МОЗ інформують про обов'язкові рекомендації для дитсадків, а також про те, що інформація про постійне носіння масок є помилковою

25 травня 2020, 09:35 comments2327
Поділіться публікацією:
Без м'яких іграшок та рушників: сьогодні в Україні запрацювали дитячі садки

Сьогодні у зв'язку з ослабленням карантинних обмежень в Україні відкривають свої двері дитячі садки. Про це інформує МОЗ, попереджаючи, що дошкільні установи під час пандемії будуть працювати за новими правилами та рекомендаціями.

Так, щодня перед заняттями всім працівникам дитсадків будуть вимірювати температуру і тих, у кого вона вище 37,2, на роботу не допустять. В ігровій формі і на власному прикладі вихователі будуть вчити малюків користуватися засобами захисту, а також показувати, як правильно кашляти і міряти температуру. Групи будуть оснащені антисептиками, при цьому під забороною — м'які іграшки, килими з довгим ворсом, а також вуличне взуття всередині дитячого садка.

У МОЗ кажуть, що з цього дня замість твердого мила в групах має бути тільки рідке, а замість звичайних рушників потрібно використовувати паперові. У дитсадках зобов'язані прибирати приміщення з дезінфікуючими засобами, регулярно провітрювати їх і тимчасово відсторонити від роботи осіб з "групи ризику". До речі, правила про постійне носіння масок у дитячих садках немає.

Нагадаємо, медики лабораторно підтвердили 259 нових випадків коронавірусу в Україні. Таким чином, станом на 9:00 ранку понеділка, кількість інфікованих у нашій країні становить 21 245 осіб. Про це повідомляє МОЗ України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!