Головна Новини Суспільство події У Києві відкриваються всі ринки і ярмарки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві відкриваються всі ринки і ярмарки

В столиці реалізують другий етап виходу з карантину

25 травня 2020, 09:51 comments2246
Поділіться публікацією:
У Києві відкриваються всі ринки і ярмарки

Київ поступово послаблює карантинні обмеження в рамках другого етапу виходу з карантину. Так, з понеділка, 25 травня в столиці відновлять роботу всі ринки і ярмарки, обмеження знімуть із спортивних і дитячих майданчиків на прибудинкових територіях. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

"З 25 травня почнуть працювати всі ринки і ярмарки. Також 25 травня будуть доступні для використання спортивні, дитячі майданчики в парках, скверах і на прибудинкових територіях", — заявив чиновник.

Крім цього, Пантелєєв пообіцяв, що з 1 червня столичні кладовища відкриють для відвідувань. А ось відкривати ТРЦ поки не поспішають — рішення по них буде приймати на підставі даних про рівень захворюваності.

Відзначимо, що рішення про ослаблення карантинних заходів приймається владою не рідше одного разу на тиждень. Після аналізу епідеміологічної ситуації в регіоні і сприятливій обстановці окремі обмеження переглядаються.

Як повідомляв портал "Коментарі", В Києві поліцейські оштрафували 3 нічних клуби, які днями порушили правила карантину і працювали, незважаючи на заборону. Про це повідомляє відділ комунікації київської поліції. Так, поліція склала 3 адміністративних протоколи за роботу розважальних закладів, незважаючи на карантинні обмеження. Керівництво установ притягнуто до відповідальності за ст. 44-3 КУоАП (порушення правил карантину), санкція якої передбачає штраф від 34 до 170 тис. грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!