Головна Новини Суспільство події Стало відомо, коли в Україні повноцінно запрацюють ресторани
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні повноцінно запрацюють ресторани

У МОЗ назвали дату відкриття ресторанів в Україні

26 травня 2020, 09:59 comments2132
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли в Україні повноцінно запрацюють ресторани

Україна пом'якшує умови карантинних обмежень. Заклади громадського харчування, зокрема, ресторани, які працювали "на винос", відновлять свою роботу. Про передбачувану дату повідомив глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов. Чиновник уточнив, що поступовий вихід з карантину передбачає чіткий регламент роботи кафе і ресторанів — на даному етапі дозволено працювати літнім майданчикам і відкритим терасам.

"На сьогоднішній день, відповідно до того етапу, який сьогодні існує, пом'якшення карантину... у нас чітко прописано, яким саме закладам і в якому обсязі можливо працювати. Якщо ми говоримо про кафе і ресторани, зараз можлива робота відкритих терас, крім того, робота на винос. Те, що стосується повноцінної роботи ресторанів і кафе, це можливо починаючи з 10 червня", — зазначив він.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві поліцейські знайшли ще два ресторани, які не закрилися і, незважаючи на карантин, працювали далі. Для цього напередодні провели рейд і перевірили дві сотні закладів по всьому місту. Про це повідомляє прес-служба Київської поліції. Ресторани, не дивлячись на карантин, приймали відвідувачів фактично в центрі міста. Один з них працював у Шевченківському районі міста, інший правоохоронці виявили в Подільському. Знайти їх допомогли користувачі соцмереж. Вони скаржилися на те, що заклади працюють як і раніше не дотримуються заборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!