Головна Новини Суспільство події Скандал в Одесі: комунальники продезінфікували трамвай "святою водою" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в Одесі: комунальники продезінфікували трамвай "святою водою" (ВІДЕО)

Згідно з відео, яке виклали в Мережу пасажири трамвая №22, одеські комунальники "очищали" вагон всього 30 секунд, сплескуючи руками на підлогу невідому рідину

26 травня 2020, 12:25 comments2601
Поділіться публікацією:








Скандал в Одесі: комунальники продезінфікували трамвай "святою водою" (ВІДЕО)

В Одесі розгорівся скандал через неналежну дезінфекцію громадського транспорту. Згідно з відео, яке виклали в Мережу пасажири трамвая №22, комунальники "очищали" вагон 30 секунд, сплескуючи руками на підлогу невідому рідину. За словами інтернет-користувачів, процес нагадував не дезінфекцію, а "освячення" святою водою, пише "Думська".

До речі, на зауваження людей про те, що дезінфекція по всім санітарним нормам повинна відбуватися в порожньому вагоні, дезінфектор відповів, мовляв, це дійсно свята вода, "яку він взяв на Соборці". Втім, незабаром на таку роботу відреагувало керівництво одеських комунальників: горе-дезінфекторів пообіцяли звільнити, а трамвайне депо оштрафувати.

Нагадаємо, у Бердянську Запорізької області місцеві жительки, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побили патрульних. Відео п'яного дебошу виклали в Мережу очевидці. Інцидент стався на дитячому майданчику. Побачивши компанію жінок, які явно порушували правила карантину, випиваючи в зоні для дітей і голосно лаючись матом, місцеві жителі зателефонували в поліцію. Але тут почалося непередбачуване: жінки чинили опір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!