Головна Новини Суспільство події У Київській області запустили пасажирські перевезення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області запустили пасажирські перевезення

Київська область відновлює перевезення пасажирів громадським транспортом

26 травня 2020, 12:18 comments2960
Поділіться публікацією:
У Київській області запустили пасажирські перевезення

Ослаблення карантинних обмежень в Україні триває. Так, з-під заборони вивели роботу громадського транспорту в Київській області. З 26 травня в регіоні дозволили перевезення пасажирів, однак лише в межах області. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

"З сьогоднішнього дня можна перевезення пасажирів і всередині області. Сподіваюся на цивільну відповідальність водіїв і пасажирів. Сумлінно дотримуйтесь певним санітарним правилам, щоб не довелося повертати суворі карантинні обмеження", — зазначили в Київській ОДА.

Як додав тимчасово виконуючий обов'язки голови Київської облдержадміністрації Василь Володін, обмежувальні заходи зробили свою справу — показник інцидентності в Київській області не зростає.

Як повідомляв портал "Коментарі", 7 областей в Україні виявилися не готові до пом'якшення карантину. Серед них Львівська, Луганська, Донецька, Волинська, Чернівецька, Рівненська області та Закарпаття. Кожен з регіонів не виконав будь-яку з трьох обов'язкових умов для чергового зняття обмежень, розповів під час традиційного брифінгу головний санлікар України Віктор Ляшко.

Готовий регіон до пом'якшення карантину чи ні, у МОЗ визначають за трьома основними показниками, пояснив Ляшко. Це кількість нових випадків коронавірусу, кількість вільних місць для лікування пацієнтів з COVID-19 і число проведених тестів методом ПЛР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!