Головна Новини Суспільство події МВС перестало видавати паперові довідки про відсутність судимості
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС перестало видавати паперові довідки про відсутність судимості

Видача паперових довідок про несудимість припинена з технічних труднощів

26 травня 2020, 12:38 comments2184
Поділіться публікацією:
МВС перестало видавати паперові довідки про відсутність судимості

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ тимчасово призупинили видачу довідок про несудимість в паперовому вигляді. Припинено також прийом заявок на такі довідки. Про це повідомили в прес-службі МВС і послалися на технічні причини.

Щоб отримати довідку про відсутність судимості в електронному вигляді необхідно звернутися до онлайн-служби Міністерства.

"Друзі, в зв'язку з технічними причинами сервісні центри МВС деякий час не будуть здійснювати прийняття запитів на отримання довідки про несудимість, а також їх видачу у паперовому вигляді. Зараз отримання довідки доступно тільки в електронному вигляді. Замовлення такої довідки здійснюється тільки онлайн за допомогою кліків", — зазначили в МВС.

У повідомленні також зазначено, що формування довідок та їх перевірка — це сфера відповідальності Департаменту інформатизації відомства. З питань, пов'язаних з отриманням зазначеної довідки, у МВС пропонують звертатися на e-mail [email protected].

Як повідомляв портал "Коментарі", з 12 травня в рамках ослаблення карантинних обмежень в Україні запрацювали сервісні центри МВС. Тепер українці знову можуть оформити авто або отримати водійські права, однак за новими правилами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!