Головна Новини Суспільство події У Генштабі показали, як військові допомагають відновлювати переправу над Каховським водосховищем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі показали, як військові допомагають відновлювати переправу над Каховським водосховищем

Військові приїхали до села Олексіївка минулої ночі

26 травня 2020, 18:19 comments3374
Поділіться публікацією:
У Генштабі показали, як військові допомагають відновлювати переправу над Каховським водосховищем

Військові понтонери з Одеської області допомагають зводити понтонну переправу над затокою Каховського водосховища, де під вантажівкою обвалився автомобільний міст. Зараз понтонери ведуть підготовчі роботи для наведення переправи. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Військовослужбовці понтонно-мостового полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України прибули до села Олексіївка, Дніпропетровської області сьогодні пізно вночі.  Для будівництва і монтажу мосту прибуло 40 одиниць військової техніки і понад 50 чоловік особового складу.

Нагадаємо, різні будівлі та інфраструктурні об'єкти в Україні час від часу "втомлюються" і руйнуються. Близько 70-80% житлового фонду в нашій країні потребує капітального ремонту, при цьому, аварійним, за офіційними даними, вважається близько 7% житла. Крім того, за даними "Укравтодору", 2,7% мостів Україні не можна експлуатувати.

"Коментарі" зібрали самі масштабні обвалення за період з 2015 по 2020 рік в одній інфографіці .

Раніше "Коментарі" писали, що 20 травня поблизу Нікополя зруйнувався під вантажівкою автомобільний міст. В селі Олексіївка Нікопольського району вантажівка Iveco рухалася автомобільним мостом через Олексіївська затока Каховського водосховища і сталося руйнування одного із секцій моста. Як повідомляють рятувальники, міст є частиною траси Н-23 Кропивницький – Запоріжжя, знаходиться у власності Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області. На щастя, в результаті події немає загиблих і постраждалих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!