Головна Новини Суспільство події Туреччина відкриває небо: з якого числа у курортній країні чекають на туристів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина відкриває небо: з якого числа у курортній країні чекають на туристів з України

України в списку держав, яким дозволять польоти і відпочинок в Туреччині вже через два тижні, немає

27 травня 2020, 09:20 comments3366
Поділіться публікацією:
Туреччина відкриває небо: з якого числа у курортній країні чекають на туристів з України

У Туреччині представили новий план по відновленню авіасполучення: небо найближчим часом хочуть відкрити для 70 країн світу. Перший етап зняття обмежень запровадять вже 10 червня. Однак України в списку держав, яким дозволять польоти вже через два тижні, немає, передає TurizmGuncel.

Відомо, що план з відкриття авіасполучення, складається з 9-ти етапів. Першими потрапити на відпочинок у Туреччину можуть жителі Бахрейну, Болгарії, Катару та Греції. На українців чекають у спекотній країні в рамках другого етапу: з 1 липня Туреччина відкриває небо для України, а також Китаю, Молдови, Узбекистану, Канади і Швеції. В останню чергу Туреччина відновить авіасполучення з США, що відбудеться не раніше 1 вересня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з 20 травня Туреччина дозволяє українцям, а також громадянам ще 30-ти держав, в'їжджати в країну для лікування. Як повідомили в МЗС Туреччини, вони пом'якшили карантин для Іраку, Лівії, Азербайджану, Греції, Росії, Казахстану, України, Узбекистану, Грузії, Туркменістану, Молдови, Киргизстану, Джібуті, Катару, Німеччини, Великобританії та Нідерландів. Їх громадянам відтепер дозволено так званий медичний туризм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!