Головна Новини Суспільство події Антикорупціонер Гриненко хоче прибрати главу «Укравтодору", який не бере хабарі, - Іванов
commentss НОВИНИ Всі новини

Антикорупціонер Гриненко хоче прибрати главу «Укравтодору", який не бере хабарі, - Іванов

Глава "Укравтодору" Олександр Кубраков просить правоохоронців розібратися з записами, на яких обговорюють його ймовірну відставку

27 травня 2020, 16:17 comments1758
Поділіться публікацією:
Антикорупціонер Гриненко хоче прибрати главу «Укравтодору", який не бере хабарі, - Іванов

Правоохоронні органи повинні негайно відреагувати на записи, в яких обговорюють способи відправити у відставку главу "Укравтодору" Олександра Кубракова, вважає телеведучий і блогер Сергій Іванов. Ця ідея нібито належить керівнику ГО "Всеукраїнська дорожня асоціація" Артему Гриненко, пише він на своїй сторінці в Facebook.

Записи напередодні опублікував сам Кубраков.

"На цих записах голова ГО "Всеукраїнська дорожня асоціація", яка зараз переживає важкі часи у зв'язку з "Великим будівництвом", розповідає, як він за допомогою інформаційних атак планує прибрати з посади Кубракова", — написав Іванов.

За словами телеведучого, цю розмову можна розібрати на цитати.

"Будемо збивати, поки не буде того, хто буде з нами працювати". Або "Бери хабарі. Хабарі брали всі глави "Укравтодору", але не викидали з ринку наші компанії. Ось що він зробив". Це жесть, по-моєму, на яку має бути негайна реакція правоохоронних органів", — підкреслив телеведучий.

Також Іванов звернувся до журналістів програми розслідувань "Бігус.Інфо", які раніше зробили програму про "Укравтодор". Він вважає, що ті стали на бік Гриненка і це грає не на їхню користь.

"Сподіваюся, журналісти якось прокоментують це збіг", — підкреслив він.

На опублікованому відео записано розмову, на якому, за словами блогера, нібито Артем Гриненко каже, що його завдання "прибрати Кубракова" з допомогою інформаційних атак: "Мені потрібно, щоб пішов Кубраков, щоб ми з моєю компанією могли працювати, а не те, що він зараз влаштував. Ось моє завдання — як його прибрати".

В розмові між анонімним співрозмовником і схожим на Гриненко голосом, останній заявляє, що замість Кубракова нібито буде призначений голова Національної асоціації дорожників України Тарас Сиротинський. Однак, його, мовляв, спіткає та ж доля, що і попередника.

"Прийде Сиротинський — будемо збивати Сиротинського. Тарас посидить місяць-півтора і буде те ж саме. Будемо збивати наступного, поки не буде того, що з нами буде працювати", — говорить голос, схожий на Гриненко.

Глава "Укравтодору" заявив, що всі ці записи передадуть до правоохоронних органів для подальшого розслідування.

"Мене атакували особисто, тому що "Укравтодор" не прогнувся перед правилами кримінального дорожнього бізнесу", — зазначив Кубраков.

Нагадаємо, що раніше Гриненко працював помічником депутата з БПП Артура Герасимова, а після цього очолив ДАК "Автомобільні дороги України".

"Коментарі" раніше розповідали про масштабні проекти, які "Укравтодор" планує завершити до кінця сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!