Головна Новини Суспільство події У Києві запрацював залізничний вокзал
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві запрацював залізничний вокзал

Для відвідувачів працюють два зали кас Центрального вокзалу в Києві

27 травня 2020, 14:24 comments2095
Поділіться публікацією:
У Києві запрацював залізничний вокзал

Другий етап ослаблення карантині в Україні ознаменувався запуском залізничного сполучення. Свою роботу, відповідно, відновив і столичний вокзал. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

В будівлі відкрили для відвідувачів два зали для придбання і повернення квитків. Центральний хол поки не працює, його обіцяють відкрити з 1 червня.

Як відзначають очевидці, людей на вокзалі поки небагато. Багато громадян прийшли на вокзал для того, щоб повернути гроші за квитки, які були куплені до оголошення епідемії в країні. За дотриманням карантинних обмежень та дотриманням соціальної дистанції стежить поліція.

Нагадаємо, з 22 травня запустили регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному і міжнародному сполученні. З 25 травня – перевезення пасажирів у метро. А з 1 червня – залізничні пасажирські перевезення в міському, регіональному, далекому внутрішньому та міжобласному сполученні, а також міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. Потім з 15 червня передбачається прийняття і відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом. При цьому будуть діяти обов'язкові вимоги безпеки: масковий режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!