Головна Новини Суспільство події Жорсткий карантин в Україні продовжать: хто виявився не готовий до послаблення (ТАБЛИЦЯ)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорсткий карантин в Україні продовжать: хто виявився не готовий до послаблення (ТАБЛИЦЯ)

7 областей України не відповідають необхідним критеріям, за якими уряд вирішує, чи послабити карантин у тому чи іншому регіоні

28 травня 2020, 15:20 comments3598
Поділіться публікацією:
Жорсткий карантин в Україні продовжать: хто виявився не готовий до послаблення (ТАБЛИЦЯ)

Станом на сьогоднішній день, 28 травня, не всі регіони України готові до виходу з карантину. Як повідомили в МОЗ, 7 областей не відповідають необхідним критеріям, за якими уряд вирішує, чи послабити обмеження в тому чи іншому регіоні.

Згідно з останніми статистичними даними, до ослаблення карантину не готові Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Львівська, Рівненська і Чернівецька області. Неготовність визначили, насамперед, за критерієм високої інцидентності — загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення. Також повідомляється, що в цих регіонах перевантажені лікарні, а також низький рівень охоплення населення ПЛР-тестуванням. У зв'язку з цим пом'якшувати карантин тут поки не будуть.

picture

Нагадаємо, медики лабораторно підтвердили 477 нових випадків коронавірусу в Україні. Таким чином, станом на 9:00 ранку четверга, кількість інфікованих у нашій країні становить 22 382 людини. Про це повідомляє МОЗ України. За інформацією медиків, на сьогоднішній день, 28 травня, померло вже 659 пацієнтів. У той же час вилікували рекордну кількість — 8 439 осіб.

Якщо звернути увагу на темпи поширення коронавірусу в регіонах, лідерство все ще утримує Чернівецька область, де, до речі, свого часу зафіксували перший випадок COVID-19 в Україні. Відтепер для транспортування важкохворих там чергує вертоліт МВС. Найменше вражені Донбас і Чернігівська область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!