Головна Новини Суспільство права людини Сім'я Олега Сенцова перетнула адмінмежу з Кримом і направляється до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім'я Олега Сенцова перетнула адмінмежу з Кримом і направляється до Києва

Сім'я Сенцова їде в Київ

8 вересня 2019, 13:23 comments1931
Поділіться публікацією:
Сім'я Олега Сенцова перетнула адмінмежу з Кримом і направляється до Києва

Сім'я українського режисера Олега Сенцова, який 7 вересня повернувся в Україну після понад п'яти років змісту в російських катівнях, перетнула адміністративний кордон з Кримом і окупованим прямує в Київ. Про це повідомив власник телеканалу ATR Ленур Іслямов в своєму Facebook.

"Сім'я Олега Сенцова благополучно перетнула адмін-кордон з окупованим Кримом. Прямують до Києва, обійнятися з сином, батьком, чоловіком", — написав Іслямов.

Він також висловив сподівання, що боротьба в Криму триватиме.

"Я сподіваюся, що Бекіров, Сенцов і інші кримські, перебуваючи, вимушено, тепер на материку, посилять кримський політичний лад України, — зазначає він. — Я в цьому переконаний".

Як писало видання "Коментарі", президент Європейського парламенту Давид-Марія Сассоли заявив, що чекає кримського режисера Олега Сенцова в Брюсселі, щоб особисто вручити йому Премію Європарламенту " За свободу думки їм. А. Сахарова. "З полегшенням і глибокою радістю я дізнався сьогодні про звільнення українського режисера Олега Сенцова. Він гідно протистояв несправедливості і захищав демократію і права людини. Я з нетерпінням чекаю можливості вручити йому парламентську премію Сахарова найближчим часом", — написав він у своєму Twitter. Нагадаємо, Олег Сенцов був удостоєний премії Європарламенту в жовтні 2018 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!