Головна Новини Суспільство права людини Звільненим українцям заплатять по 100 тис. гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільненим українцям заплатять по 100 тис. гривень

Кабмін вирішив заохотити звільнених українців

11 вересня 2019, 14:03 comments2159
Поділіться публікацією:
Звільненим українцям заплатять по 100 тис. гривень

Кабінет міністрів України прийняв рішення про одноразову виплати звільненим у рамках обміну полоненими українцям у розмірі 100 тис. гривень. Про це повідомила уповноважений Верховної Ради з прав людину Людмила Денисова.

За її словами, на засіданні Кабінету міністрів прийнято рішення про те, що кожен з 35 звільнених українців отримає по 100 тис. гривень.

"Відповідальним за виконання урядового рішення Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Виплати будуть здійснюватися в установленому порядку", — додала Денисова.

Як повідомляв портал "Коментарі", держава обіцяє придбати квартири чотирьом кримським політв'язням, які після обміну повернулися в Україну.

"Ми зараз працюємо з Офісом президента з придбання квартир Сенцову, Кольченко, Балуху і Панову. Ми спочатку запитали, що вони хотіли б, з ким жити, з'ясували склад сімей і все це передали в Офіс президента", — розповіла уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова.

Омбудсмен пояснила, що мова йде про купівлю квартир у столиці, де згодні залишитися всі четверо – на місце свого попереднього проживання вони повернутися не можуть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!