Головна Новини Суспільство права людини ДБР проводить допити звільнених моряків
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР проводить допити звільнених моряків

Слідчі ДБР допитують моряків у справі про інцидент в Керченській протоці

13 вересня 2019, 17:27 comments1711
Поділіться публікацією:
ДБР проводить допити звільнених моряків

Слідчі Державного бюро розслідувань почали допитувати звільнених 7 вересня українських військових моряків у справі про "Керченській інцидент". Про це на сторінці в Twitter написав адвокат моряків Микола Полозов.

"У ці дні в Києві слідчі ДБР почали допитувати нещодавно звільнених українських військових моряків у справі про "Керченській інцидент", порушеній за заявою колишнього заступника глави адміністрації президента Януковича. Портнова", — повідомив адвокат.

Зазначимо, що ДБР відкрило кримінальну справу на Порошенка через інцидент в Керченській протоці.

Як повідомляв портал "Коментарі", бывшего президента України Петра Порошенка допитали у справах про націоналізацію "Приватбанку" і захоплення українських моряків у Керченській протоці. Про це повідомив екс-президент після закінчення допиту.

"Сьогодні задавали питання по моряків, по Керченській протоці. Їм недостатньо рішення Міжнародного трибуналу, який визнав правоту України у праві користуватися українською Керченською протокою та українською Азовським морем... Державне бюро розслідувань проводить розслідування в частині правомірності, чи має право Україна захищати своє водний простір", — зазначив він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!