Головна Новини Суспільство права людини Українських політв'язнів увезли з Москви в невідомому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Українських політв'язнів увезли з Москви в невідомому напрямку

Дудка і Бессарабов можуть знову опинитися в Криму

24 жовтня 2019, 01:00 comments1792
Поділіться публікацією:
Українських політв'язнів увезли з Москви в невідомому напрямку

Засуджених у Росії за "підготовку диверсій в Криму за замовленням української розвідки" Володимира Дудку і Олексія Бессарабова відвезли з московського СІЗО у невідомому напрямку. Як передає видання "Крим.Реалії", посилаючись на відповідь адміністрації СІЗО "Матроська тиша" на лист Бессарабову, його чоловікові передати не можуть, так як арештант перебуває вже в іншому закладі.

Ілля Каверников – син Дудки – розповів виданню про те, що в московському ізоляторі не брали передачку з ліками для батька. Хлопець припустив, що політв'язнів повернуть в Крим. "У СІЗО не прийняли ліки, сказавши, що такий засуджений у них більше не знаходиться. Мені також прийшли аналогічні відповіді на мої листи. Імовірно, їх знову везуть у Сімферопольське СІЗО", – говорить Ілля Каверников.

Нагадаємо, Володимира Дудку і Олексія Бессарабова затримали за нібито диверсійну діяльність в жовтні 2016 року. У квітні 2019-го їх засудили до 14 років колонії суворого режиму. 15 жовтня відбувся розгляд апеляції у Верховному суді РФ: на жаль, російські служителі Феміди залишили вирок без змін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Крым.Реалии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!